Het is al weer even geleden dat we via onze blog een nieuwsupdate hebben gedeeld, maar er is de afgelopen tijd genoeg gebeurd. De start van het nieuwe jaar is voor ons ook aanleiding om even terug te kijken en alvast iets te delen van wat je in 2019 van ons kan verwachten.

Deel deze blog

Terugblik 2018

Het afgelopen jaar was de start van onze website van Bolwijn met als doel om zichtbaar te maken wie wij zijn en te laten weten dat we beschikbaar waren voor een nieuwe uitdaging in het Koninkrijk van God. In september heeft Albert Jan zijn studie theologie behaald, zijn onze werkzaamheden voor in de Evangeliegemeente Ermelo afgerond en is Albert Jan begonnen aan een nieuwe baan bij Thousand Hills in Hilversum. Thousand Hills is dan ook onze thuisgemeente geworden. Daarnaast hebben we via van Bolwijn voor verschillende gemeenten een preek of een adviesgesprek mogen verzorgen. Al met al kijken we terug op een mooi en gezegend jaar!

Gemeenteopbouw van Bolwijn

Toen we in mei 2018 deze website lanceerden was het nog niet geheel duidelijk waar dat toe zou gaan leiden. Inmiddels is voor onszelf duidelijk geworden dat we naast een dienstverband in een gemeente onze kennis en ervaring ook graag willen blijven inzetten door middel van een bediening in meerdere gemeenten. We hebben er daarom voor gekozen de naam te veranderen naar: Gemeenteopbouw van Bolwijn. We willen kerken in Nederland helpen met gemeenteopbouw. Via Gemeenteopbouw van Bolwijn kun je ons inhuren voor services als een preek, een adviesgesprek, een gemeenteopbouwproject of een gemeenteopbouwtraject.

Wat kun je in 2019 verwachten?

Albert Jan zal vanaf januari vier dagen per week werkzaam zijn bij Thousand Hills voor onder andere financiën, HR, Office en vrijwilligersmanagement. Daarnaast blijven we beschikbaar voor gemeenteopbouw in andere kerken. Wat kun je in ieder geval nog van ons verwachten in 2019? Onze nieuwe naam is inmiddels vormgegeven in een nieuw logo dat we komende maand zullen lanceren (Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven). In 2018 zijn we al op pad geweest met Tortilla Media voor een fotoshoot. Daarvan zul je binnenkort meer foto’s zien verschijnen op onze website en social media. En achter de schermen hard bezig met het bouwen aan een nieuwe website die nog meer gericht zal zijn op hoe wij kerken kunnen helpen met gemeenteopbouw. Onze services worden concreet gemaakt en onder andere een portfolio en recensies zullen worden toegevoegd.

Nodig ons uit!

Wil je in jouw kerk werken aan de opbouw van de gemeente? Nodig ons dan in 2019 uit om in jouw gemeente een preek, adviesgesprek, project of traject te komen doen! We wensen je Gods zegen voor dit nieuwe jaar en bidden dat jouw gemeente krachtig en effectief zal zijn!

Lees meer artikelen

Even kennismaken?

Ben jij een leider in de kerk en klaar om jouw gemeente te laten groeien in kracht en effectiviteit?