Team gemeenteopbouw

Albert Jan en Christina Bolwijn zijn ouders van Juda (2019) en Lucas (2020), zijn voorgangers van de kerk Bovenkamer en geven samen leiding aan de gemeenteopbouw bediening. Gemeenteopbouw is aangesloten bij de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE).

Albert Jan Bolwijn

Als theoloog heb ik een passie voor de gemeente van Jezus. Ik heb HBO Theologie gestudeerd via het Baptisten Seminarium. Graag ben ik bezig met (s)preken, leiderschap en ontwikkelingsprocessen. Kwaliteiten van mij zijn dat ik dingen goed kan onderscheiden en simpel en helder kan verwoorden. Het is mijn verlangen om lokale gemeenten en leiders toe te rusten, zodat zij hun volledige potentieel in kunnen zetten voor Gods Koninkrijk en zo tot bloei komen.

Christina Bolwijn

Als hulpverlener heb ik een brede ervaring met zowel persoonlijke begeleiding als groepswerk. Ik ben afgestudeerd als HBO Maatschappelijk Werker. Graag ben ik bezig met leiderschap, profetie en coaching. Kwaliteiten van mij zijn dat ik analytisch ben en goed kan organiseren en samenwerken. Het is mijn verlangen om mensen die te maken hebben met gebrokenheid in het leven te bemoedigen en te helpen tot herstel te komen door het geloof in Jezus.

Wat anderen over ons zeggen

Wat kunnen wij voor jou doen?

Gemeenteopbouw toerusting

Een belangrijk aspect van gemeenteopbouw is toerusting, of dit nu voor de hele gemeente, een groep/team, of een leiders- of oudstenteam gaat. Het krachtige van toerusting is dat je niet alleen wat leert, maar ook geactiveerd wordt om er zelf mee aan de slag te kunnen gaan.

Gemeenteopbouw begeleiding

Gemeenteopbouw is het opstarten en begeleiden van processen die gericht zijn op de ontwikkeling van een kerk in haar unieke context. Vanuit een apostolische en profetische bediening kunnen wij je helpen om als kerk krachtig en effectief te functioneren.

Even kennismaken?

Ben jij een leider in de kerk en klaar om jouw gemeente te laten groeien in kracht en effectiviteit?